Uitlaat:

Hondenuitlaatservice Uitlaatlijntje biedt u een gedegen en vertrouwde manier van uitlaten voor uw hond aan. Onze kleine wandelgroepjes zijn zorgvuldig samengesteld !

Gedurende de eerste periode dat uw hond met ons meegaat zal uw hond altijd persoonlijk begeleidt worden door Monique, zodat de noodzakelijke vertrouwensband snel groeit. Uw hond wordt ook de gelegenheid geboden om rustig kennis te maken met zijn nieuwe speelkameraadjes op de voor u gewenste wandeldag.

Uw hond zal in de ochtenduren worden opgehaald met een speciaal ingerichte, van airco voorzien en goedgekeurde hondenbus. Uitlaatservice Uitlaatlijntje neemt uw hond mee naar de bossen, vanzelfsprekend daar waar het uitlaten van honden is toegestaan. Deze bossen zijn deels omheind en voorzien van waterplassen! Uw hond kan hier naar hartelust rennen, ravotten, slenteren, snuffelen en zwemmen. Na afloop van de wandeling wordt uw hond moe, maar voldaan thuis gebracht.

LOGEREN

Moe maar voldaan

Wil uw hond logeren dan wordt de hondenpret nog groter. Met een aantal gasten tot s'avonds na de wandelingen gezellig spelen om uiteindelijk met een kluif naar het eigen mandje te gaan in onze keuken of woonkamer, zodat ze zich echt THUIS voelen. Na een rustig nachtje start de volgende dag weer de hondengezelligheid !

Zie ook de facebook site UITLAATLIJNTJE !

 
Contact

Even voorstellen

Monique Smeets

T: 06 13.85.97.53

E: info@uitlaatlijntje.nl